DickerSchutz - Aflevering van de prachtige Patriot Blue Pearl RAM 1500 LONGHORN

Aflevering van de prachtige Patriot Blue Pearl RAM 1500 LONGHORN

June 22 2021

We gaan het in deze blog hebben over de prachtige Patriot Blue Pearl RAM 1500 LONGHORN uit het filmpje.

Je hebt lang gewacht op je RAM 1500 en dan is het moment eindelijk daar, de aflevering van jouw nieuwe RAM. Tijdens de aflevering zorgt Luc ervoor dat er niks aan het toeval wordt overgelaten. Je krijgt alles over je nieuwe RAM te weten. Hij begint altijd aan de achterkant van de RAM, dan vertelt hij over de LPG-aansluiting en de trekhaak.

De grootste voordelen van een auto op gas zijn dat het goedkoop is en gewoon super rijdt! Met deze RAM 1500 LONGHORN kun je er alleen al op de LPG makkelijk 800 KM rijden. Als de LPG op is, schakel je automatisch over naar benzine. Dit is natuurlijk ontzettend fijn als je met je bijvoorbeeld familie op vakantie gaat of als je lange afstanden moet afleggen voor je werk.

Het interieur is van leder in de prachtige Cattle Tan kleur. Met dit interieur val je zeker op!

Vervolgens gaat Luc met Wouter alle knoppen in het interieur bespreken, zodat Wouter precies weet waar alles zit. Deze auto kan zelf inparkeren (handig voor als je vrouw of kinderen de auto eens leent). Zowel in lengterichting, als loodrecht op de rijrichting.

Deze RAM heeft een volledig glazen panorama dak waarvan het voorste deel te openen is als een sunroof. Je kunt genieten van de lichtopbrengst overdag en s' avonds van een sterrenhemel. Het geeft een ontzettend ruimtelijk gevoel als je in de pick-up zit, dat is toch geweldig!

Tijdens de aflevering koppelt Luc altijd samen met de klant de telefoon. Hier hoef je achteraf dus niet meer naar om te kijken. Tijdens de rit naar huis, kun je makkelijk opnemen via de knoppen op je stuur.

Als je kinderen lastig zijn op de achterbank kun je altijd de muziek wat harder zetten. De speakers van Harman Kardon behoort tot de wereldklassen op het gebied van ultieme car audio. Samen met de tien speakers en subwoofer maakt deze installatie van de auto een ware concertzaal.

Wouter was ontzettend blij met zijn nieuwe RAM en kon niet wachten met het inrijden van zijn nieuwe pick-up.

“Ik weet waar ik de auto heb gekocht, altijd een super service!”

Luc geeft aan het einde van het filmpje de kinderen van Wouter een klein cadeautje mee, namelijk een kleine speelgoed RAM. Hopelijk zijn dat de toekomstige kopers van een prachtige RAM bij DickerSchutz.

Ook interessant

June 23 2022

Wat betekent de Night Edition bij een DODGE RAM 1500?

We krijgen vaak de vraag bij DickerSchutz wat de Night ...

Lees meer

Wordt VIP member

We helpen je graag met interessante kennis en uiteindelijk misschien een goede deal?

De voordelen

Als eerste ontvang je informatie over: nieuw binnengekomen occasions, belangrijke weetjes en de leukste video's!

Schrijf je nu in

Ontvang onze nieuwsbrief 1 keer per week. Uitschrijven gaat gemakkelijk.

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.