DickerSchutz - Hoe moet je automatisch inparkeren met een Dodge RAM 1500 Limited Night Edition?

Hoe moet je automatisch inparkeren met een Dodge RAM 1500 Limited Night Edition?

September 15 2021

In het filmpje hierboven laat Luc zien hoe automatisch inparkeren werkt bij een Dodge RAM 1500. Wil je meer van deze instructie video’s zien? Abonneer dan zeker op ons YouTube kanaal!

https://www.youtube.com/channel/UCd2TRx90eCfcuf2iEZB_GBA

Veel van onze klanten hebben vaker vragen over automatisch inparkeren. Dit is een ontzettend luxe optie van de RAM 1500 en wij moeten zeggen een ontzettend fijne optie!

Het enige kleine nadeel, maar ook juist een voordeel is dat de RAM groot en breed is. Daardoor kun je veel spullen in de laadbak kwijt, maar het kan soms lastig zijn met inparkeren. Daarom heeft RAM als optie automatisch inparkeren.

Je zoekt een parkeerplek, maar je kunt niet goed inschatten of de parkeerplaats groot genoeg is. De RAM detecteert zelf of de plek ruim genoeg is en geeft dit direct aan. Ook als je zelf denk dit gaat niet passen, maar de RAM geeft aan dat het pas, dan past het. Zoals je in het filmpje kunt zien, was de parkeerplaats net ruim genoeg om de auto zelf te laten inparkeren.

Je kunt ervoor kiezen om de RAM automatisch file of parallel te laten inparkeren. Hierdoor kom je dus nooit voor een uitdaging te staan. De RAM geeft op de boordcomputer zelf aan wanneer je moet switchen tussen reverse en drive en met de rem kun je de snelheid controleren.

Op het grote scherm in het middenconsole kun je meekijken met de achteruitrijcamera. Hierdoor kun je altijd zien dat je nog voldoende afstand hebt met de auto erachter. Door middel van de parkeersensoren voor en achter, kun je als het nodig is altijd zelf ingrijpen.

"Life is too short to drive boring cars"

Ook interessant

June 23 2022

Wat betekent de Night Edition bij een DODGE RAM 1500?

We krijgen vaak de vraag bij DickerSchutz wat de Night ...

Lees meer

Wordt VIP member

We helpen je graag met interessante kennis en uiteindelijk misschien een goede deal?

De voordelen

Als eerste ontvang je informatie over: nieuw binnengekomen occasions, belangrijke weetjes en de leukste video's!

Schrijf je nu in

Ontvang onze nieuwsbrief 1 keer per week. Uitschrijven gaat gemakkelijk.

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.