DickerSchutz - Dodge RAM 1500 TRX
Dodge RAM 1500 TRX
Nu direct uit voorraad leverbaar bij DickerSchutz
0
pk
0
Nm
0
0-100kmh

De krachtigste fabriekspickup

Zit je achter het stuur van deze supercar, dan ben je de leader of the pack

Trap het gaspedaal in en je voelt hoe de de rugleuning blijft duwen terwijl je geniet van de Hellcat motor, die zijn 702pk brullend los laat komen. Met de 2021 RAM 1500 TRX laat FCA de concurrentie mijlenver achter zich. Voorlopig is het alleen speculeren op een antwoord. Ford en Chevrolet zoeken wanhopig een antwoord.

Dit is iets heel anders

Ondertussen is “Life too short to drive boring cars”, zegt Erwin Dicker naast zijn eerste pickup supercar, de RAM 1500 TRX.

Dit is iets heel anders dan een “gewone” RAM 1500. Hij is niet alleen 20cm breder en 5 cm hoger dan een gewone RAM 1500, maar het grote verschil wordt gemaakt door alle revolutionaire techniek die er in zit. Het maakt de TRX echt tot wat hij is: een killer.

Als je instapt in onze RAM 1500 TRX geniet je niet alleen van het verfijnde interieur dat zelfs het niveau van de Limited overstijgt. Maar zodra je de motor start ervaar je meteen het beest in deze auto. Dat geluid komt écht binnen. Rijd je dan weg, dan kun je een brede smile niet meer onderdrukken. Plankgas is beter dan wat dan ook (laten we het netjes houden). De TRX heeft sprongdetectie, ongelofelijk toch?


Stel je vraag

Zit je met een vraag of heb je iets niet kunnen vinden op onze site? Vraag het ons! Heel makkelijk dus, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vul je vraag in

Fotoshoot

Launch Control

Launch Control

De TRX is de eerste RAM pickup truck met Launch Control

Je drukt op de launch control knop, zet het toerental op 2300 in het grote scherm, drukt hard op de rem, stuur recht, 1e versnelling, vol gas en hoppa! Je voelt hoe de heftigste, snelste pickup ter wereld jouw adrenaline-pomp activeert.

De TRX is de eerste RAM pickup truck met Launch Control. Dit systeem regelt het toerental van de Hellcat motor en let op de wielslip om altijd de snelst mogelijke acceleratie te scoren. Er zijn al tijden waargenomen onder de 4.0 seconden van 0-100kmh

SUPERCHARGED 6.2L HEMI® V8

SUPERCHARGED 6.2L HEMI® V8

Hoe meer lucht, hoe meer brandstof, hoe meer vermogen.

De krachtbron van de extreemste fabrieksgeproduceerde pickup ter wereld is gebaseerd op de super betrouwbare Hemi. De Hellcat motor is in 2015 al geïntroduceerd in de Dodge Challenger SRT Hellcat en is inmiddels een legende. De supercharger kan een luchtdruk van 11 atmosfeer vóór de cilinders opbouwen. Daardoor komt enorm veel lucht in de verbrandingsruimte. Normaal wordt die lucht gewoon aangezogen en ontstaat voor de cilinders zelfs een onderdruk.

BILSTEIN TRX

BILSTEIN TRX

De RAM 1500 TRX is gemaakt om volgas te springen

Die 702pk en de 881Nm moeten opgevangen worden door versnellingsbak, differentieels, chassis, ophanging en vering. En die vering wordt geregeld door het Bilstein® Black Hawk® e2 veringssysteem. Het is het meest geavanceerde veersysteem dat ooit in een productie pickup truck is toegepast, en dan alleen op de TRX.

Het systeem houdt continu de auto-sensoren in de gaten en past zich 50 keer per seconde aan aan snelheid, gaspedaalpositie, remkracht, stuurhoek en veel meer. Dit resulteert in een optimaal weggedrag zowel op de weg als off-road. De lange veerweg wordt mogelijk gemaakt door de externe stikstof reservoirs die met supersnelle kleppen worden open of dichtgezet.

8-traps TorqueFlite

8-traps TorqueFlite

Technisch hoogwaardige en totaal storingsvrije versnellingsbak

De enorme krachten van de Hellcat motor worden door de bekende TorqueFlite 8-traps automaat van ZF overgebracht op de achteras. De versnellingsbak kan alleen in de TRX handmatig bediend worden met flippers, en de bak kan worden bediend middels de pook in plaats van de draaiknop. De RAM 1500 TRX is een continu 4WD aangedreven pickup met nadruk op de achterwielen.

Interieur

Interieur

Stoer en verfijnd

Voor RAM- kenners kan het interieur van de nieuwe TRX het beste worden omschreven als een symbiose van het Rebel and Limited- interieur. Gebaseerd op een donkere basiskleurstijl zijn er drie verschillende interieurvarianten beschikbaar.

De instapversie is uitgerust met stoffen stoelen à la Rebel . Kies je voor wat meer extra uitrusting, dan krijgen de materialen voor de deuren, dashboard en middenconsole een hoogwaardige afwerking en worden de stoelen bekleed met leer.

In de Launch Edition is het interieur versierd met rode accenten. Optioneel is er een carbonpakket waarbij het sportstuur, het dashboard en andere componenten zijn voorzien van carbon accenten.

De Het TRX-embleem is terug te vinden in het dashboard, de stoelen en de middenconsole, de laatste inclusief een productiebadge met het chassisnummer en informatie over de motor en compressor. Een klein, fijn detail dat past bij het visueel geslaagde ontwerp van het nieuwe 2021 RAM- topmodel.

Het sportstuur van de TRX RAM presenteert zich in de typische SRT- stijl, aan de onderkant afgeplat en omgeven door schakelpaddles van aluminium. In het midden van het dashboard zit het bekende 12 ”touchscreen display met het huidige Uconnect 4C multimediasysteem. Het instrumentenpaneel achter het stuur bevat analoge displays en een volledig digitaal bestuurdersinformatiedisplay in het midden. Voor het eerst in een RAM is de TRX ook uitgerust met de prestatiepagina's.


Verkrijg jouw Ram 1500 TRX

Vraag direct een offerte aan

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.