DickerSchutz - Over ons

Wat we doen

We zijn importeur van Amerikaanse pick-ups

Door onze jarenlange expertise met de import van Amerikaanse pick-ups bieden we een grote voorraad (meer dan op de website staat) aan tegen de scherpste prijzen.

We zijn géén dealer, dus dat betekent dat ondernemers rechtstreeks kopen, zonder tussenkomst. In 2007/2008 zijn we gestart en inmiddels hebben duizenden klanten hun Dodge Ram of Ford F-150 bij hun weg mogen vinden naar DickerSchutz.

Op facebook en instagram is te zien hoe wij soms overstelpt worden met vlaaien en kratten bier van onze klanten. Dat voelen we als de kroon op onze service, waar klantvriendelijkheid, behulpzaamheid en vakbekwaamheid onze kernwaarden zijn.

Wil je alvast meer weten over ons en ons al wat beter leren kennen? Volg dan ons youtube-kanaal. Daar staan leuke, nuttige videos op over onze auto's en wat in ons bedrijf gebeurt.

https://www.youtube.com/channel/UCd2TRx90eCfcuf2iEZB_GBA

Geen omwegen en altijd transparant.

DickerSchutz is geen dealer, maar importeur. Wij leveren dus zonder tussenkomst van dealers rechtstreeks aan particulieren en ondernemers in Nederland, België en Duitsland. Daardoor zijn we voordeliger en hebben wij de meest complete modellen.

Wij houden er niet van om klanten met onmogelijk lage prijzen te lokken. Dus al onze prijzen zijn all-in prijzen, inclusief LPG, een laadbakafdekking, trekhaak, garantie, eu-aanpassing van de navigatie en afleverkosten.

Het verkoopteam

Erwin Dicker

Mensen écht helpen. Dat is waarom hij het doet! En dat zit in het bloed van iedereen van het DickerSchutz team. In 10 jaar tijd heeft DickerSchutz een goede naam verworven, ongemerkt bracht dat een bijna onbeheersbare groei. Dat kwam door dat goed helpen, iets wat Erwin graag doet.

Luc Meertens

Luc is de schoonzoon van de familie en getrouwd met Dalja. Hij maakt echt vrienden van klanten en dat is waarom hij het doet, want iets doen voor een vriend doe je met plezier.

Jean Luc

Jean-Luc is een échte autoliefhebber, in hart en nieren. Al die jaren, toen hij nog op school zat, kwam hij élk vrij uurtje naar DickerSchutz. Het zit ook in zijn genen om mensen oprecht goed te helpen.


Stel je vraag

Zit je met een vraag of heb je iets niet kunnen vinden op onze site? Vraag het ons! Heel makkelijk dus, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vul je vraag in


Maastricht, te ver?

Wij kunnen je auto zéér voordelig laten ophalen en brengen, heel gemakkelijk dus.

Het onderhoud bij een lokale dealer kost ook een paar uur tijd. Ook zonder onderhoudscontract halen en brengen we je auto. We vragen daar een vergoeding voor omdat we lage, scherpe onderhoudstarieven hebben.

Bijzondere service

Jarenlange ervaring, inzet en passie voor Amerikaanse Pickups.

Er zijn weken dat de vlaaien, taarten, kratten bier, chocola en sterke drank zo vaak als cadeau over de toonbank gaan, dat we ons soms schamen. Maar juist dat geeft aan dat het contact met onze klanten persoonlijk en vriendschappelijk is.

DickerSchutz heeft eigenlijk geen klanten, maar vrienden. Dat geeft elke dag zoveel voldoening dat het hele team met een #BIGSMILE naar het werk komt.

Wordt VIP member

We helpen je graag met interessante kennis en uiteindelijk misschien een goede deal?

De voordelen

Als eerste ontvang je informatie over: nieuw binnengekomen occasions, belangrijke weetjes en de leukste video's!

Schrijf je nu in

Ontvang onze nieuwsbrief 1 keer per week. Uitschrijven gaat gemakkelijk.

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.