DickerSchutz - Team

Erwin Dicker

Heeft DickerSchutz in 2007 opgericht.

Hij was toe aan zijn volgende Amerikaanse pickup, maar kon niet slagen bij de bedrijven die destijds Amerikaanse auto’s verkochten. De zoektocht leidde naar zijn eerste Chevrolet Avalanche. Maar die was in no-time verkocht. Toen maar 3 besteld, toen 5 en zo ging het door. Het succes zat hem toen in een goede website en een aanpassing van de auto zodat hij niet, zoals normaal, problemen op gas kregen. Die van DickerSchutz waren probleemloos, gegarandeerd. In 2010 werd de RAM 1500 en de Ford 1500 aan het arsenaal toegevoegd.

Mensen écht helpen. Dat is waarom hij het doet! En dat zit in het bloed van iedereen van het DickerSchutz team. In 10 jaar tijd heeft DickerSchutz een goede naam verworven, ongemerkt bracht dat een bijna onbeheersbare groei. Dat kwam door dat goed helpen, iets wat Erwin graag doet.

Apart is zijn carriereverloop, want hij is van afgestudeerd atoomfysicus via een it-carriere, docent informatie, importeur van natuursteen, crisismanager, importeur van Amerikaanse pickups geworden. En dat doet hij vanuit zijn hart, en hij is trots op zijn team.

Hij houdt van bijzondere auto's én van mensen.


Rozette Schutz

Is de partner van Erwin, en je raadt het al.

Zo is DickerSchutz ontstaan omdat Rozette en Erwin samen, met hun 2-tjes destijds zijn begonnen. Rozette houdt Erwin op de rails en spart graag over de toekomst van het bedrijf. Ze ondersteunt het bedrijf met de financiële zaken, en dat is een hele kluif. Rozette herinnert Erwin aan zaken die hij onbewust vergeet. Bijvoorbeeld als iemand jarig is of dat het weer tijd is voor een feest.


Luc Meertens

Luc is de schoonzoon van de familie en getrouwd met Dalja.

Luc is van origine opgeleid als vliegtuigmonteur. Dat past wel bij hem, want hij is pietje precies. We herinneren ons nog de romantiek dat er om 6 uur begonnen werd, homologeren, 2x per dag naar de keuring, onderhoud doen, onderdelen bestellen, auto's afleveren... Het was gewoon niet te doen, maar Luc bleef lachen, dat zie je wel op de foto. Luc verzorgt de papieren rompslomp voor de keuringen en toelatingen. Ook het uitzoekwerk voor speciale onderdelen en de verkoop van auto's. Je ziet, hij is een behulpzame duizendpoot en is daarom 100% DickerSchutz.
Hij maakt echt vrienden van klanten en dat is waarom hij het doet, want iets doen voor een vriend doe je met plezier.

"Een leuker vak is er niet, vooral door de waardering van onze vrienden."


Jean-Luc Piters

Begon in 2008 bij DickerSchutz, als autopoetser.

Jean-Luc is een échte autoliefhebber, in hart en nieren. Al die jaren, toen hij nog op school zat, kwam hij élk vrij uurtje naar DickerSchutz. Jean-Luc is een sporter. Hij traint soms wel 6 keer per week. Hij houdt van uitdagingen, zoals de triathlon. Skiën en vakanties met de motor maken ook deel uit van zijn liefhebberijen.

Het zit ook in zijn genen om mensen oprecht goed te helpen. Hij is verkoper bij DickerSchutz en wil je met hem afspreken? Stuur hem dan een mailtje: jeanluc@dickerschutz.com , dat vindt hij leuk.


Peter Mater

Is de tussenschakel van de werkplaats en de klanten.

Onderhoudjes plannen, pechgevallen helpen, chauffeurs inplannen, keuringen afspreken, het klaarmaken van auto's organiseren. Peter helpt je nadat je de auto gekocht hebt. Aftersales staat bij DickerSchutz voor goed helpen binnen de maximale mogelijkheden die DickerSchutz heeft. Peter is heel belangrijk, want aan hem hebben we zoveel ***** te danken.
Peter is een Spaanse ruiter op Andalusiërs en houdt van show en van rode wijn. Hij is plichtsgetrouw en met zijn inzet en overdosis humor kun je wel nagaan hoe gezellig onze ZAterdagMIddagBOrrels (ZAMIBO's) zijn.


Dalja Meertens

Dalja is getrouwd met Luc en verzorgt samen met Rozette de financiële zaken.

Ze zit iedereen achterna om adekwaat de documenten, facturen, contracten, betalingen tijdig aan te leveren. Creativiteit en goed inkopen zijn haar niet vreemd. Ze combineert haar werkt met de opvoeding en het reilen en zeilen van haar gezin en twee jonge dochters, Ninthe en Emma. Achter de schermen helpt ze het hele team.


Dennis Colombain

De formule 1 coureur onder de monteurs.

Samen met Noël ontrafelt hij, met zijn goed stel hersens, de geheimen van de autologica. Zijn hobby? Sleutelen. En een welverdiend biertje gaat er gemakkelijk in. Voor zowel de grote als de kleine auto's (van Davero Maastricht) is hij een van de toppers bij DickerSchutz. Dennis helpt zijn collega's graag snel even. Met zijn oplossingsgerichte aanpak en virtuoze handigheid past hij goed in het gezellige team van DickerSchutz.


Noël Scheres

Lost storingen op.

Hij bijt zich vast in de onduidelijkste storingen en vindt zijn weg naar de oplossing.

Zijn brein doorgrondt met logische redeneren de moelijkste problemen. Let wel op, want als Noël bezig is met een serieuze storing en je vraagt hem wat, dan moet hij uit een diepe hypnose komen.
Hij houdt van auto's met dikke motoren en/of banden. Crossen daarmee is een van zijn hobbies, net als de nieuwe hond.
Een differentieeltje vervangen doet hij met zijn ogen dicht. Klanten worden gelukkig door hem, dat is wel duidelijk. Hij is vriendelijker dan op de foto!


Kevin Savelsberg

Is de slankste van het DickerSchutz team.

En dat is maar goed ook, want als detailleerder haalt hij elk stofje uit alle hoekjes. Hij zorgt ervoor dat je nieuwe of gebruikte bolide met liefde tot het hoogste glansniveau gebracht wordt. Als je droom op je staat te wachten heeft hij de laatste hand eraan gelegd. Onvermoeibaar polijsten, poetsen en reinigen met een ontembare inzet, dat kenmerkt Kevin. Met zijn humor en toewijding past hij feilloos binnen de cultuur van DickerSchutz.


Rob Rings

Maakt deel uit van het team van DickerSchutz als chauffeur.

Als een jonge hond springt hij op de vrachtwagen en vreet de kilometers achter elkaar weg. Omdat hij vanuit het zakenleven komt weet hij met de juiste toon en humor met onze klanten om te gaan. Uiteraard is voor hem Carnaval ook een deel van zijn leven. Hij is al jaren lid van de Clochards, een club van prominente wereldberoemde Maastrichtenaren die veel goede doelen en het Carnaval in Maastricht ondersteunen. Kortom, hij heeft bewezen de juiste genen te hebben voor DickerSchutz.


Michel Bronckers

Is chauffeur bij DickerSchutz en onvermoeibaar.

Michel is stipt en voor lange ritten draait hij zijn hand niet om. Hij is penningmeester bij de Carnavalsvereniging "De Waterratte" en ook daar is hij stipt en onvermurwbaar. Carnaval begint bij ons in november en ondersteunt veel goede doelen in de periode tot Carnaval. Michel is daar zeer bij betrokken en daarom pas hij ook goed in het team van DickerSchutz.

Al meer dan 15 jaar is DickerSchutz (de leukste) specialist in Dodge RAM en Ford pickups.

Over

OnsTeamNieuwsbriefContactGarantie VoorwaardenPrivacy Beleid
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.